Spektakel gegarandeerd ONK zijspannen & Quads – WK zijspannen & EK quads

Spektakel gegarandeerd voor ONK, EK en Grand Prix quads en zijspannen op 9, 11 en 12 mei in Heerde!
Waar er voor de GP van 2023 sceptisch geschreven werd of het circuit in Heerde nog wel geschikt zou zijn voor zijspannen waren zowel rijders als publiek verbaasd verrast met het resultaat van het circuit! Een baan die op de meeste plekken 10 meter breed is, met vele ruime bochten was het resultaat prachtige wedstrijden met veel inhaal races.
Daarom doet MSV-NOV Heerde er dit jaar nog een schepje bovenop voor het publiek om met Hemelvaart donderdag 9 mei de ONK zijspannen en ONK quads te organiseren.
Op 11 en 12 mei keert het FIM Sidecarcross World Championship samen met het Europees kampioenschap quads terug naar dit uitdagende circuit.
Een aan te werken puntje voor de club was de parkeerruimte voor de rijders, deze is samen met Van Werven afgelopen winter flink aangepakt, zo kan het publiek nog dichter bij de rijders komen en het materiaal bewonderen tussen de manches door.
Het Veluwse bos circuit kan en zal het spannend houden, want wie komt er als eerste vanuit achteren over de grote bult gevlogen?
Parkeren doe je circa 100 meter van het circuit af en de catering is voorop en in het midden van het circuit te vinden.
Kortom een evenement dat je niet kunt missen!
Maak gebruik van de 3 dagen deal en koop je entreekaarten vast vooraf, makkelijk voor de club en makkelijk voor jezelf want zo maak je gebruik van de snelle scan kassa.
Overnachten kan helaas door de vergunning niet van donderdag op vrijdag maar is wel mogelijk van vrijdag tot zondag.

Alle toegangskaarten zijn te verkrijgen via de onderstaande link, ook toegang tot overnachten wat direct aan het circuit gelegen is vind je hier:

Tickets WK Zijspannen en EK Quads

Reacties zijn gesloten.