Baan huur

Voor clubs, verenigingen, bedrijven en particulieren.

Er worden op het circuit van motorsportvereniging noord oost veluwe regelmatig evenementen georganiseerd. Enkele voorbeelden hiervan zijn Safari Jeeptoertochten, Jeep trial rijden, Sandbuggy rijden en Quad rijden. Verder kunt u ook het terrein afhuren voor bijvoorbeeld barbecues en/of lunch. Leuk voor bedrijfsfeestjes of familiefeesten. Ook zijn er mogelijkheden om trainingsweken te organiseren of zo maar een dag de baan af te huren voor trainingen of het testen van de motoren. Zo kunt u ook als bedrijf gebruik maken van de accommodatie, want alle faciliteiten zijn aanwezig. Zo is er een grote kantine en zijn er diverse gebouwen waar alle producten kunnen worden opgesteld. Denkt u maar aan gereedschap, onderdelen van motoren en zo kunnen we nog wel veel meer opnoemen. Het uitnodigen van gasten hoeft geen probleem te zijn want er is parkeergelegenheid genoeg. Er is ruimte voor zeshonderd voertuigen. Tevens is er een waterbak aanwezig voor jeeps en amfibie voertuigen.

Kantine

De kantine bied plaats aan ruim tweehonderd personen, voor grotere evenementen kunnen tentunits aangebouwd worden dit in overleg, met de klant.
Tevens is de kantine voorzien van drie heren en drie dames toiletten plus twee douches en wasruimte.
Ook zijn er twee aparte vergader ruimtes die plaats bieden aan vijftien personen. Binnen is ook een grote keuken aanwezig waar de nodige etenswaren kunnen worden klaargemaakt, koffie kan worden gezet en zo kunnen we u nog wel meer opnoemen.
In de kantine is het gezellig vertoeven waar u met een groep mensen ook nog andere activiteiten kunt ontplooien, zo kunt u denken aan verschillende spelletjes spelen onder genot van een hapje en een drankje. Zo zijn er tal van mogelijkheden in onze kantine.

default

Entree
Bij binnenkomst op ons terrein bevindt zich een kassa die ook gebruikt kan worden als ontvangst. De voordelen hiervan zijn dat u de genodigden op een snelle en eenvoudige manier naar de plaats van bestemming kunt begeleiden. Ook als u een evenement organiseert waarin bijvoorbeeld kaarten zijn verstuurd dan is de entree een prima uitkomst.
Jurygebouw.
Dit gebouw is voorzien van E.H.B.O– vergader en ontvangst ruimte. Bij de zij ingang bevindt zich de keuken en toilet. Tevens is er een jury en omroep ruimte, al deze ruimtes zijn multifunctioneel en bieden ruimte aan vijftig personen. Ook is er op de hele accommodatie een omroep installatie aanwezig. Zowel jury als kantine gebouw kunnen apart gehuurd worden. Het jury gebouw heeft een eigen parkeerruimte. Het voordeel hiervan is ook dat de artikelen die u wilt laten zien of aan wilt bieden op een makkelijke manier gelost en geladen kunnen worden. De binnenruimte heeft een prachtige uitstraling, dit heeft te maken dat de wanden op een bedrijfsmatige manier zijn gemaakt. Zo kunt u in overleg u eigen lichtvoorzieningen indelen om het product die wordt aangeboden nog een betere uitstraling te geven.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de huur van de baan, neem dan contact met ons op via e-mail baanhuur@msv-nov.nl.

Reacties zijn gesloten.