Baan verhuur

Voor Clubs, Verenigingen,Bedrijfsleven en particulieren.

Er worden op het circuit van motorsportvereniging noord oost veluwe regelmatig evenementen georganiseerd.Enkele voorbeelden hiervan zijn Safari Jeeptoertochten, Jeeptrialrijden, Sandbuggy rijden en Quad rijden. Verder kunt u ook het terrein afhuren voor bijvoorbeeld Barbecues en/of Lunch. Leuk voor bedrijfsfeestjes of familiefeesten. Ook zijn er mogelijkheden om training’s weken te organiseren, of zo maar een dag de baan af te huren voor trainingen of het testen van de motoren. Zo kunt u ook als bedrijf gebruik maken van deze accommodatie, want alle faciliteiten zijn aanwezig, zo is er een grote kantine en diverse gebouwen waar alle producten kunnen worden opgesteld. Denkt u maar aan gereedschap, onderdelen van motoren en zo kunnen we nog wel veel meer opnoemen. Het uitnodigen van gasten hoeft geen probleem te zijn want er is parkeergelegenheid genoeg. Er is ruimte voor zeshonderd voertuigen.Tevens is aanwezig een waterbak voor jeeps en amfibie voertuigen.

Kantine.

De kantine bied plaats aan ruim tweehonderd personen, voor grotere evenementen kunnen tentunits aangebouwd worden dit in overleg, met de klant.
Tevens is de kantine voorzien van drie heren en drie dames toiletten plus twee douches en wasruimte.
Ook zijn er twee aparte vergader ruimtes die plaats bieden aan vijftien personen.binnen is ook een grote keuken aanwezig waar de nodige etenswaren kunnen worden klaargemaakt, koffie kan worden gezet, en zo kunnen we u nog wel meer opnoemen.
Binnen in de kantine is het gezellig vertoeven waar u met een groep mensen ook nog andere activiteiten kunt ontplooien, zo kunt u denken aan verschillende spelletjes spelen onder genot van een hapje en een drankje. Zo zijn er tal van mogelijkheden binnen onze kantine.

default

Entree.
Bij binnenkomst op ons terrein bevind zich een kassa die ook gebruikt kan worden als ontvangst. De voordelen hiervan zijn dat u de genodigden op een snelle en eenvoudige manier naar de plaats van bestemming kunt begeleiden. Ook als u een evenement organiseert waarin bijvoorbeeld kaarten zijn verstuurd dan is de entree een prima uitkomst.
Jurygebouw.
Dit gebouw is voorzien van E.H.B.O– vergader en ontvangst ruimte. Bij de zij ingang bevind zich de keuken en toilet. Tevens is er een jury en omroep ruimte, al deze ruimtes zijn multifunctioneel en bieden ruimte aan vijftig personen. Ook is er op de hele accommodatie een omroep installatie aanwezig, Zowel jury als kantine gebouw kunnen apart gehuurd worden. het jury gebouw heeft een eigen parkeerruimte. Het voordeel hiervan is ook dat de artikelen die u wilt laten zien of aan wilt bieden op een makkelijke manier gelost en geladen kunnen worden. De binnenruimte heeft een prachtige uitstraling, dit heeft te maken dat de wanden op een bedrijfsmatige manier zijn gemaakt. Zo kunt u in overleg u eigen lichtvoorzieningen indelen om het product die wordt aangeboden nog een betere uitstraling te geven.
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het huren neem dan contact op met de voorzitter.
Dhr G.J Vierhuizen

Reacties zijn gesloten.