Spektakel gegarandeerd tijdens Grand Prix zijspannen

Er zal in Heerde historie geschreven worden. Na een eenmalig optreden om het wereldkampioenschap in 2008, destijds voor de jeugd, is het nu 15 jaar later op zaterdag 13 en zondag 14 mei de beurt aan de zijspannen.

De vierde wedstrijd van het seizoen zal verreden worden op een grotendeels onherkenbaar circuit en samen met de kracht en kennis vanuit de firma Van Werven is er de laatste weken hard gewerkt.

Wie de baan in Heerde kent, kent deze waarschijnlijk als een zware zandbaan met veel bochten en draaien. De nieuwe layout geeft de baan meer ruimte en snelheid. Zo is er een grote nieuwe lus gecreƫerd aan de voorzijde van het circuit en is er optimaal gebruik gemaakt van de hoogteverschillen, met een breedte van 10 meter kan dit alleen maar spektakel worden.

Uiteraard is er ook aan het publiek gedacht. Er zijn nieuwe zones gecreƫerd en de huidige zones zijn opgehoogd voor meer overzicht, maar het boscircuit kan en zal het spannend houden, want wie komt er als eerste vanuit achteren over de grote bult gevlogen?

Parkeren doe je circa 100 meter van het circuit af en de catering is voorop en in het midden van het circuit te vinden.

Koop je entreekaarten vast vooraf. Makkelijk voor de club en makkelijk voor jezelf want zo maak je gebruik van de snelle scankassa.

Alle entreekaarten zijn te verkrijgen via de onderstaande link. Ook toegang tot de camping die direct aan het circuit gelegen is vind je hier.

>> Bestellen <<

Reacties zijn gesloten.