MX Fitness In Heerde

Sinds 2012 is oud ONK/Inter rijder WillemJan van Werven uit Oldebroek onze Fitness en MX-trainer. Even iets over WillemJan. Op 9 jarige leeftijd ben ik begonnen met motorcross. Dit werd steeds fanatieker en ging steeds beter. In de jeugdklasse heb ik buiten het Nederlands Kampioenschap ook Europees en Duits Kampioenschap gereden.
Vrij snel ben ik na de jeugd klasse over gestapt naar de zwaarste klasse de 500 cc klasse (tegenwoordig MX3). Dit paste beter bij mijn rijstijl. Hier heb ik ongeveer 10 jaar meegestreden voor het Nederlands Kampioenschap. Mijn beste resultaat was een 5e plaats in de eindstand (op 1 punt achter nummer 4). Tevens heb ik twee seizoenen meegestreden om het Deens Kampioenschap en heb een aantal Internationale wedstrijden gereden in België en Engeland en zelfs 1 WK wedstrijd in Denemarken. Hier ben ik als 21e geëindigd. Dit was een mooie ervaring om mee te maken. In het najaar van 2009 heb ik voor het eerst mijn schouder uit de kom gehad. Na een herstel periode voelde het goed aan. Echter tijdens de voorbereiding in het voorjaar van 2010 viel ik de schouder weer uit de kom. Hierdoor een half jaar uit de competitie geweest. Het seizoen was hierdoor voorbij. Na het seizoen van 2010 ben ik gestopt met het rijden van ONK wedstrijden.

Na mijn motorcross carriere wilde ik betrokken blijven bij de motorsport. Daarom heb ik via de KNMV Mx trainer gehaald. Meer informatie kunt u lezen op www.preformance.nl.

MX Fitness in Heerde

Het MX-fitness seizoen loopt van December tot September / Oktober, dit programma wordt in de fitness zaal van de MSV NOV in Heerde gegeven. We hebben trainingsmogelijkheden voor zowel de grote als de kleine coureur. Deze training is specifiek gericht op de Motocross.
Wanneer u dit interessant lijkt is er een mogelijkheid om een proefles te volgen. Hierbij zal u ook duidelijk worden hoe alles in zijn werk gaat. Heeft u interesse bel of mail naar WillemJan van Werven: 06-18942136 of via  info@preformance.nl

Openingstijden
Op dinsdag van 19.00 uur tot ca. 20.00 uur Jeugd.
Op dinsdag van 20.15 uur tot ca. 21.30 voor alle leeftijden.
Op donderdag van 19.30 uur tot ca. 20.45 voor alle leeftijden.
Tarieven
(we werken met een strippenkaart):
Deelnemers tot en met 12 jaar: 10 strippenkaart € 35,00
Deelnemers vanaf 13 jaar: Leden: 10 strippenkaart € 50,00Een 5 strippenkaart is ook mogelijk, dit is de helft van het bedrag van de 10 strippenkaart.Tot ziens in de MX-Fitness zaal bij MSV-NOV

Met sportieve groet,

WillemJan en Bestuur MSV-NOV

Reacties zijn gesloten.