Woordje van de voorzitter

Na een crosscountry winter beginnen we aan een nieuw seizoen, helaas door de invallende winter laat dit nog even op zich wachten. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de baan. Er zullen een paar wijzigingen in de lay-out plaatsvinden, laat je verrassen.

Lidmaatschap
Inschrijven als lid gaat vanaf nu via de MOTO INSIDE app. Er is dus geen automatische incasso meer. De app kan je eenmalig downloaden, waarin je jou lidmaatschap kunt kopen.

Trainingen
De inschrijvingen voor trainingen gaan ook via deze app. Als lid kan je een inschrijving aanmaken voor de trainingen op de woensdag en de zaterdag. Ben je geen lid, dan koop je een ticket voor de dag waarop je wilt gaan trainen.

Let op!
Contant aan de poort betalen isĀ nietĀ meer mogelijk. Zonder geldig ticket kan je helaas niet trainen.

Beginners- en gevorderdengroep
Omdat wij de veiligheid op de grote baan wat willen regelen moet je bij de inschrijving kiezen voor beginners of gevorderden. De eerste 20 minuten voor de jeugd, wordt een beginnersgroep. Daarna kunnen de gevorderden 40 minuten rijden. Dit wordt ieder uur herhaald, voor de eerste 3 uur. Daarna is het vrij rijden.

Mochten wij, baanvrijwilligers of bestuur, een rijder als gevorderd aanzien wordt je overgeplaatst in deze groep. Inschrijven in de beginnersgroep is vanaf dan ook niet meer mogelijk in de app.

Corona maatregelen
Ook wij als vereniging hebben te maken met een aantal aanvullende maatregelen, in verband met Corona.

  • Rijders vanaf 14 jaar:
    Iedere rijder mag maximaal 1 begeleider meenemen. Deze dient in het parkeervak te blijven en mag dit vak niet verlaten. Wij, baanvrijwilligers en bestuur, zijn genoodzaakt hierop te handhaven en bij overtreding wordt de rijder inclusief begeleider verzocht het terrein te verlaten. Wij kunnen helaas niet werken met een waarschuwing en hopen dan hierin ook op jullie medewerking.
  • Rijders tot en met 13 jaar:
    Iedere rijder mag maximaal 1 begeleider meenemen. Deze begeleider mag het parkeervak verlaten om zijn/haar rijder te begeleiden op en naast de baan. Voor deze begeleider geldt dat hij/zij een gele vlag dient op te halen bij het poorthuisje. Op het moment dat de rijder de baan betreedt krijgt de begeleider de taak als vlaggenist tot het moment dat de rijder de baan verlaat.

Ondanks deze aanscherpingen zien wij uit naar een fijn en plezierig motorsport seizoen.

Reacties zijn gesloten.