Gezocht bestuursleden.

Het seizoen 2018 zit er weer op voor de motorsport vereniging Heerde. We kunnen terug kijken op een mooi seizoen met mooie evenementen zoals de ONK ,Landelijke DMX Finale, de UMX en DMX midden wedstrijd. Daarnaast werd er gestreden om de punten voor het Openclubkampioenschap van Heerde bij de Openbekercross.Het bestuur van Heerde organiseert deze wedstrijden graag. maar kan dit niet alleen!

Door het wegvallen van bestuursleden zijn we dringend opzoek naar nieuwe bestuursleden. We hebben vacatures voor Penningmeester, algemeen bestuurslid, en de functie van plaatsvervangend voorzitter. Tevens zijn we opzoek naar vrijwilligers die nu en dan willen helpen met werkzaamheden rondom en op de baan.
Ook crossende leden zij welkom om samen de handen uit de mouwen te steken voor diverse werkzaamheden op en rondom de baan.
Heb je interesse of wil je informatie ? Stuur een bericht naar info@msv-nov.nl of neem contact op met Henk Kamphuis, voorzitter@msv-nov.nl
Willen we in 2019 weer strijden om het Openclubkampioenschap van Heerde dan zullen de vacatures gevuld moeten worden want het huidige bestuur kan het niet alleen !

Reacties zijn gesloten.