Lidmaatschap 2020

Vanaf het seizoen 2020 zal het lidmaatschap via een automatische incasso gaan.
Het lidmaatschap kan opgezegd worden 3 maanden voor aanvang van het nieuwe kalender jaar.

Wilt u lid worden ?

De tarieven voor het nieuwe kalenderjaar 2020 bedragen :
– A: 5 t/m 16 jaar   € 85,-
– B: vanaf 17 jaar   € 120,-
Voor een 2e persoon uit 1 gezin geld 20% korting , voor elk volgende persoon 10%extra.
Het kortingsbedrag geld over het laagste bedrag !

Klik hier voor formulier Lidmaatschap-Msv-Nov-2020 

I.v.m het Covid19 virus moet het lidmaatschap voor de eerste training geregeld zijn.
Het is niet mogelijk om dit nu te regelen bij de poort.
Dit betekend dat het ingevuld lidmaatschap formulier gemaild moet worden naar:

h.kamphuis@msv-nov.nl of info@msv-nov.nl

Daarnaast het bedrag overmaken op rekeningnummer.

NL52RABO0326538852
t.n.v Msv-Nov Lidmaatschap 2020 incl uw naam.

Dagpassen

Een dagpas voor de jeugdbaan € 15,-
Een dagpas voor de grote baan € 20,-.
Een dagpas voor zijspannen      € 20,-

KNMV Dagpas

Wanneer je niet in het bezit bent van de juiste licentie voor een bepaalde tak van motorsport, kun je daar met een zogenaamde Dagpas toch aan deelnemen.
Deze Dagpas kan met ingang van vandaag uitsluitend via de KNMV digitaal worden aangevraagd;
Dit kan niet meer via de organiserende club of organisator ter plaatse.

Nog even goed om te weten is

Dat een Dagpas slechts geldig is voor één specifieke dag. Wanneer je bijvoorbeeld op zaterdag traint en op zondag een wedstrijd rijdt, dien je twee Dagpassen aan te schaffen.
Dat een Dagpas die is aangevraagd niet geretourneerd noch gecrediteerd kan worden.
Dat het veelal veel voordeliger is om een licentie aan te schaffen wanneer je meer dan twee keer deelneemt aan een training of wedstrijd.

Tarief voor een dagpas voor 2020 is € 27,50.

Dagpas aanvragen ? klik Hier

Machtiging Contributie.

In 2019 is het betalen van de contributie via een machtiging voor nieuwe en oude leden verplicht.      Voor de vereniging scheelt dit erg veel werk en de garantie dat de contributies op tijd geïnd kunnen worden. Het machtigingsformulier kunt u Hier downloaden en kunt u opsturen naar de ledenadministratie.

Dhr. H. Kamphuis
Houtweg 15
8167 PJ Oene

Mail : h.kamphuis@msv-nov.nl of info@msv-nov.nl

KNMV Basis Sportlicentie 2020

Wat is een KNMV Basis Sportlicentie?

De KNMV Basis Sportlicentie is een licentie waarmee je, tegen een zeer voordelig tarief,voor de duur van een kalenderjaar mag deelnemen aan vrije trainingen, club- en/of districtswedstrijden onder regelgeving van de KNMV.
Bij de KNMV Basis Sportlicentie zit standaard een persoonlijke ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering, zo kun je dus op een verantwoorde manier je sport beoefenen.

Hoe schaf ik een KNMV Basis Sportlicentie aan?

De KNMV Basis Sportlicentie kun je digitaal aanvragen. Ga hiervoor naar Mijn KNMV.

Wat kost een KNMV Basis Sportlicentie?

De prijs van een KNMV Basis Sportlicentie 2020 is € 60,00. Waarvan 10,00 euro voor de vereniging waar je lid van bent. Ben je lid van MSV-NOV Heerde kies dan voor Msv-Nov (Oene)

KNMV Basis Sportlicentie of nationale licentie?

Met een KNMV Basis Sportlicentie mag je deelnemen aan vrije trainingen, club- en/of districtswedstrijden, die plaatsvinden onder regelgeving van de KNMV. Met een KNMV Startlicentie mag je deelnemen aan de nationale competitie. Een Startlicentie is inclusief een KNMV Basis Sportlicentie, maar met een Startlicentie mag je niet deelnemen aan de zogenaamde DMX (= districtscompetitie) wedstrijden.

Is mijn KNMV Basis Sportlicentie ook geldig in het buitenland?

Nee, een KNMV Basis Sportlicentie is uitsluitend geldig in Nederland. Indien je gaat rijden in het buitenland, ben je niet meer verzekerd via de KNMV Basis Sportlicentie. Voor vrije trainingen in het buitenland, kun je je via de KNMV aanvullend verzekeringen voor medische kosten en repatriatie. Dit is de aanvullende dekking 3-B. Je dient hiervoor Nederlands ingezetene te zijn. Kijk voor meer informatie op onze site of neem contact op met Kröller Boom via 033-750 5000. Een aansprakelijkheidsverzekering in het buitenland bij vrije trainingen dien je via de club waar je gaat trainen te regelen, dit kan niet vanuit Nederland.

Vanaf welke leeftijd mag ik een KNMV Basis Sportlicentie aanschaffen?

De minimumleeftijd van de aanvrager dient vijf jaar te zijn. Voor minibikes geldt een minimumleeftijd van zes jaar.

Ik woon in het buitenland maar wil graag een KNMV Basis Sportlicentie. Kan dat?
Ja, dat kan. Er is wel een beperking. Voor niet-Nederlands ingezetene is de PO-dekking (Persoonlijke Ongevallen) van de KNMV Basis Sportlicentie niet van toepassing. In dit geval is uitsluitend de aansprakelijkheidsdekking van toepassing.

Fair Play.

Fair play… over de regels en de geest van de sport Fair play, sportiviteit en respect zijn termen die in de sportwereld vaak opduiken. Toch blijkt niet altijd duidelijk te zijn, wat met deze begrippen wordt bedoeld en hoe fair play, sportiviteit en respect gestimuleerd kunnen worden.
Wel is zeker dat we hier met zijn allen iets aan kunnen doen. En daarmee bedoelen we sporters, begeleiders, trainers, monteurs, officials, KNMV en publiek. Het gaat erom dat iedereen zich aan regels houdt en respect heeft voor de ander, dat je je verantwoordelijkheden kent. Overmatig alcoholgebruik van de mensen om je heen hoort daar bijvoorbeeld niet bij. Accepteer de beslissingen van scheidsrechters/wedstrijdleiders.

En heb je vragen? Stel ze gerust, maar dan wel zonder (verbaal) geweld.
Het aloude gezegde luidt: verander de wereld en begin bij jezelf. Dat is een opdracht voor iedereen en laat anderen zien hoe mooi de motorsport is.

Reacties zijn gesloten.