foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

MSV-NOV Heerde

Circuit de Kamperweg

Twitter / Baan open ?

Woensdag 23 mei is de baan geopend voor training vanaf 14/19 uur. Elk heel uur 15min 65/85 op de grote baan tot 16 uur. Baan is goed.
7hretweet
Zaterdag 19 mei is de crossbaan geopend voor training vanaf 13/17 uur. Elk heel uur 15 min 65/85 op de grote baan tot 15 uur.
Woensdag 16 mei is de crossbaan geopend voor training vanaf 14/19 uur. Elk heel uur 15 min. 65/85 op de grote baan… https://t.co/9CypBGyue9
Gezocht vrijwilligers ! https://t.co/WH09zE60u8
Pinkstertreffen_2018.jpg
sponsorlogo_links.jpg
3.png2.png0.png9.png6.png4.png8.png
Today8
Yesterday330
This week829
This month6790
Total3209648

Who Is Online

4
Online

woensdag 23 mei 2018 00:52
Lidmaatschap MSV-NOV 2018 
 
Vanaf het seizoen 2018 zal het lidmaatschap via een automatische incasso gaan.
Het lidmaatschap kan opgezegd worden 3 maanden voor aanvang van het nieuwe kalender jaar.
Wilt u lid worden ? Klik Hier voor het inschrijfformulier. 
De tarieven voor het nieuwe kalenderjaar 2018 bedragen :
- A: 5 t/m 10 jaar   € 65,-
- B: 11 T/m 16 jaar € 85,-
- C: vanaf 17 jaar   € 120,

Voor een 2e persoon uit 1 gezin geld 20% korting , voor elk volgende persoon 10% extra. Het kortingsbedrag geld over het laagste bedrag !  
 
Een dagpas voor de jeugdbaan € 10,-
Een dagpas voor de grote baan € 15,-.
Een dagpas voor zijspannen      € 20,-
 
KNMV Dagpas 
 
Wanneer je niet in het bezit bent van de juiste licentie voor een bepaalde tak van motorsport, kun je daar met een zogenaamde Dagpas toch aan deelnemen. Deze Dagpas kan met ingang van vandaag uitsluitend via de KNMV digitaal worden aangevraagd; dit kan niet meer via de organiserende club of organisator ter plaatse.
Nog even goed om te weten is…
Dat een Dagpas slechts geldig is voor één specifieke dag. Wanneer je bijvoorbeeld op zaterdag traint en op zondag een wedstrijd rijdt, dien je twee Dagpassen aan te schaffen.
Dat een Dagpas die is aangevraagd niet geretourneerd noch gecrediteerd kan worden.
Dat het veelal veel voordeliger is om een licentie aan te schaffen wanneer je meer dan twee keer deelneemt aan een training of wedstrijd.
Tarief voor een dagpas voor 2018 is € 27,50.
Dagpas aanvragen ? klik Hier 
 
Huisregels van de Club. 
 
Ook dient men een VERPLICHT de "HUISREGELS VAN DE CLUB" in te vullen en te ondertekenen anders kan er geen licentie of lidmaatschap uitgegeven worden. Klik Hier voor de Huisregels van de club. 
 
Machtiging Contributie

In 2018 is het betalen van de contributie via een machtiging voor nieuwe en oude leden verplicht. Voor de vereniging scheelt dit erg veel werk en de garantie dat de contributies op tijd geïnd kunnen worden. Het machtigingsformulier kunt u Hier downloaden en kunt u opsturen naar de ledenadministratie.
Dhr. H. Kamphuis
Houtweg 15
8167 PJ Oene 
Ook is het mogelijk om de formulieren te verzenden via de Fax: 0578-642052
 
KNMV Basis Sportlicentie 2018

Wat is een KNMV Basis Sportlicentie?
De KNMV Basis Sportlicentie is een licentie waarmee je, tegen een zeer voordelig tarief,voor de duur van een kalenderjaar mag deelnemen aan vrije trainingen, club- en/of districtswedstrijden onder regelgeving van de KNMV.
Bij de KNMV Basis Sportlicentie zit standaard een persoonlijke ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering, zo kun je dus
op een verantwoorde manier je sport beoefenen.

Hoe schaf ik een KNMV Basis Sportlicentie aan?
De KNMV Basis Sportlicentie kun je digitaal aanvragen. Ga hiervoor naar Mijn KNMV.

Wat kost een KNMV Basis Sportlicentie?
De prijs van een KNMV Basis Sportlicentie 2018 is € 60,00. Waarvan 10,00 euro voor de vereniging waar je lid van bent.
Ben je lid van MSV-NOV Heerde kies dan voor Msv-Nov (Oene)

KNMV Basis Sportlicentie of nationale licentie?
Met een KNMV Basis Sportlicentie mag je deelnemen aan vrije trainingen, club- en/of districtswedstrijden, die plaatsvinden onder regelgeving van de KNMV. Met een KNMV Startlicentie mag je deelnemen aan de nationale competitie. Een Startlicentie is inclusief een KNMV Basis Sportlicentie, maar met een Startlicentie mag je niet deelnemen aan de zogenaamde DMX (= districtscompetitie) wedstrijden.

Is mijn KNMV Basis Sportlicentie ook geldig in het buitenland?
Nee, een KNMV Basis Sportlicentie is uitsluitend geldig in Nederland. Indien je gaat rijden in het buitenland, ben je niet meer verzekerd via de KNMV Basis Sportlicentie. Voor vrije trainingen in het buitenland, kun je je via de KNMV aanvullend verzekeringen voor medische kosten en repatriatie. Dit is de aanvullende dekking 3-B. Je dient hiervoor Nederlands ingezetene te zijn. Kijk voor meer informatie op onze site of neem contact op met Kröller Boom via 033-750 5000.
Een aansprakelijkheidsverzekering in het buitenland bij vrije trainingen dien je via de club waar je gaat trainen te regelen, dit kan
niet vanuit Nederland.

Vanaf welke leeftijd mag ik een KNMV Basis Sportlicentie aanschaffen?
De minimumleeftijd van de aanvrager dient vijf jaar te zijn. Voor minibikes geldt een minimumleeftijd van zes jaar.

Ik woon in het buitenland maar wil graag een KNMV Basis Sportlicentie. Kan dat?
Ja, dat kan. Er is wel een beperking. Voor niet-Nederlands ingezetene is de PO-dekking (Persoonlijke Ongevallen) van de KNMV Basis Sportlicentie niet van toepassing. In dit geval is uitsluitend de aansprakelijkheidsdekking van toepassing.
respect
 
Fair play… over de regels en de geest van de sport Fair play, sportiviteit en respect zijn termen die in de sportwereld vaak opduiken. Toch blijkt niet altijd duidelijk te zijn, wat met deze begrippen wordt bedoeld en hoe fair play, sportiviteit en respect gestimuleerd kunnen worden. Wel is zeker dat we hier met zijn allen iets aan kunnen doen. En daarmee bedoelen we sporters, begeleiders, trainers, monteurs, officials, KNMV en publiek. Het gaat erom dat iedereen zich aan regels houdt en respect heeft voor de ander, dat je je verantwoordelijkheden kent. Overmatig alcoholgebruik van de mensen om je heen hoort daar bijvoorbeeld niet bij. Accepteer de beslissingen van scheidsrechters/wedstrijdleiders. En heb je vragen? Stel ze gerust, maar dan wel zonder (verbaal) geweld. Het aloude gezegde luidt: verander de wereld en begin bij jezelf. Dat is een opdracht voor iedereen en laat anderen zien hoe mooi de motorsport is.
   
  23.05.2018 Ferienhaus Ostsee

Het weer in Heerde

Kalender

2018

10-02 Crossbaan geopend

12-02 Ledenvergadering

17-02 KNMV Infodag.

10-03 1ste Openbeker / DMX

08-04 KNMV ONK / NK

05-05 UMX

21-05 Hannibal 4x4 treffen.

         2de Openbekercross

08-09 3de Openbekercross

06-10 4de Openbekercross

07-10 Landelijke DMX Finale.

17-11 5de Openbekercross & Sinterklaascross

23-11 Feestavond DMX & Openbeker.

Openingstijden

Zomertijd
 
Woensdag 14:00 - 19:00 uur

Zaterdag    13:00 - 17:00 uur

 

Translate Site

enfrdeitptrues
sponsorlogo_rechts.jpg