Laatste 4×4 meeting van de kalender.

Het 4×4 seizoen zit er bijna weer op. Zaterdag 20 januari wordt het laatste 4×4 evenement gehouden op de crossbaan van Heerde. Op deze dag is het er de 13de Drekdag georganiseerd door Modderpoel.    Ook dit jaar is er goed nieuws voor de serieuzere speeltjes zonder APK omdat deze over het algemeen veiliger zijn dan apk auto’s. Onder bepaalde voorwaarden mogen deze ook rijden (zie reglement )

Technisch Reglement

Voertuigen die niet zijn voorzien van een geldige APK dienen te voldoen aan onderstaande eisen om toegelaten te kunnen worden tot MODDERPOEL Drekdag 13.
• Voertuigen dienen aantoonbaar WA-verzekerd te zijn, hetzij op een geschorst kenteken, hetzij op    chassis-/VIN nr, hetzij anders;
• Voertuigen dienen voorzien te zijn van een deugdelijke reminrichting, inclusief een parkeerrem;
• Werkende rem-, achteruitrijdverlichting en claxon zijn vereist;
• Open uitlaten en overmatige uitlaatgasproductie zijn niet toegestaan;
• Voertuigen dienen lekvrij te zijn;
• Accu’s dienen deugdelijk bevestigd te zijn;
• Voertuigen mogen geen scherpe-, uitstekende delen hebben.
Tijdstip en Kosten.
Zaterdag 20 januari 2018 op de motorcrossbaan te Heerde.De poort zal om 08.30u opengaan en het parcours om 09.00u. Om niet iemand de hele dag bij de ingang neer te hoeven zetten zal de poort om 10.30u sluiten; zorg dus dat je op tijd bent!
Kosten voor deelname aan het evenement: € 25,= per deelnemend voertuig.
MODDERPOEL donateurpashouders 2017 betalen slechts € 15,-, entree.
Het donateurschap is al jaren een teruglopende zaak en vooral vanwege de enorme administratieve sleur is besloten om hier mee te stoppen. De Donateurs die in 2017 weer verlengd hebben krijgen nog 1 malig 10 euro korting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.