Kampioenshuldiging levert bomvolle kantine op bij MSV NOV.

Op vrijdagavond 24 november zat de kantine van MSV NOV in Heerde bomvol. De reden hiervan was dat alle clubkampioenen van de motorsportvereniging werden gehuldigd. Ook werden de DMX kampioenen gehuldigd en mochten de beste drie van de Bonenbergcup ook nog plaats nemen op het podium. De opkomst was zo groot dan men zelfs stoelen tekort kwamen maar was de avond daar niet minder gezellig om.

Velen werden ook in het zonnetje gezet waaronder de vaste baancommissarissen die in weer en wind het hele seizoen weer klaar hebben gestaan voor de rijders. Want zonder hen geen wedstrijden,  en kregen deze mensen een zeer warm applaus van alle aanwezigen en een leuk presentje wat zeer gewaardeerd werd.

Ook werd Leendert van Velzen naar voren geroepen dit na vele jaren afscheid heeft genomen. Van Velzen gaf aan door de drukke werkzaamheden dit niet meer te kunnen combineren. Leendert zorgde altijd voor het schuiven van de baan dat zo de rijders zowel met de trainingen als de wedstrijden op een veilige manier op het circuit konden rijden. Van Velzen kreeg uit handen van mede bestuurslid Linda van Amersfoort een leuk cadeau als blijk van waardering.

Daarna was het tijd om alle Club, DMX en Bonenbergcup kampioenen de bekers te overhandigen. Het geheel werd omlijst door muziek. Na alle huldigingen was het gezellig samen zijn onder genot van eenn hapje en een drankje. De Gelderse crosspiste zal voor crosstrainingen nu ook gesloten zijn en hoopt men op 2 februari 2019 het circuit weer te openen.

Foto’s van de Huldiging klik Hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.