4×4 seizoen weer van start.

Vanaf 2 december gaat het 4×4 winterseizoen weer beginnen. In de maanden December en Januari geen crossmotoren maar 4×4 terreinvoertuigen op de crossbaan van Heerde. Diverse verenigingen / clubs zullen weer een dagje komen terrein rijden. De toegang voor publiek is Gratis.

Op zaterdag 16 december a.s. zal in ons jubileumjaar alweer voor de 15de maal de Jeep Academy worden georganiseerd op het motorcrossterrein van de “MSV NOV” in Heerde (zie routebeschrijving) op de Veluwe.
Deze JeepAcademy bestaat uit ongeveer een twintigtal trials en zal bijna geheel worden verreden op een zanderige onder bodem, een technisch terrein ingericht met uitdagende proeven voor zowel de standaard uitgeruste Jeep als voor de liefhebbers van extreme uitdagingen. Extra aandacht zal worden besteed aan de “blauwe” proeven en de bereikbaarheid van deze proeven in het terrein, zodat ook de Jeep(st)er met een standaard voertuig zich een hele dag kostelijk kan vermaken. Voor zwaardere proeven wordt er uiteraard ook gezorgd. Met het uitzetten van de proeven wordt er volop gebruik gemaakt van de mogelijkheden die dit terrein te bieden heeft en meer. Niet alleen op de crossbaan zelf maar zeker ook tussen deze baan, waar normaal het publiek veilig kan lopen tijdens een motorcrossevenement, rijden nu veilig de Jeeps in het rond.De deelnemers welke het groene, blauwe en rode proeven willen volgen, zullen in teams van 5 tot 7 Jeeps worden samengevoegd en vervolgens als team onder leiding van een Marshal het parcours afleggen en gezamenlijk de trials trotseren. Het terrein kan door de weersomstandigheden als zeer zwaar ervaren kunnen worden voor de groene en blauwe gradatie. Bij slecht weer is het goed mogelijk dat de standaard baan op het terrein al een uitdaging zal vormen voor de rode en voor de zwart geprepareerde Jeeps.Deze Academy is voor de Jeep Club de klassieke afsluiting van het jaar die voorgaande edities steeds werd gekenmerkt door de kerstsfeer en de “specials” die jarenlang door Ruud, onze oud voorzitter, werden verzorgd. Dit is dan ook de reden dat wij hier ook de inwendige mens proberen te verwennen in de lekker verwarmde kantine. Dit evenement wordt gehouden onder het motto: “Remember The Rebel”

Kerstsfeer

Zoals elk jaar zullen we ook dit jaar weer hoogstwaarschijnlijk leuke en karakteristieke outfits en Jeep versieringen zien met het motto “Kerstman”. Dit jaar echter gaan we extra letten op de jullie inzet en fantasie om de kerssfeer extra te benadrukken middels jullie kledij en versieringen op en aan de Jeep. We zullen er ook een prijs aan toe kennen. Veel plezier met de voorbereiding!

Jeep assist

Wij zijn altijd opzoek naar ondersteuning van onze activiteiten door onze leden. Indien u hiervoor open staat dan bent u van harte welkom. Meld u zich hiervoor eenvoudig aan op het inschrijfformulier voor dit evenement. Wij nemen dan contact met u op om het een en ander nader af te stemmen.

Lunch

Als jullie na de oliebollen ook nog tek hebben in een lunch rond het middaguur dan kan je je aanmelden voor de lunch.Voor deze winterse lunch hebben we een lekker oud Hollands buffet opgesteld. Twee verschillende stamppotten, Hutspot met gehaktbal en Boerenkool met worst. Als toetje hebben we, fruitbowl met vers fruit en slagroom.

Programma

09.30 uur start inschrijving
10.00 uur briefing
10.05/12.30 uur: trial/academy
12.30/13.30 uur: lunch
13.30/15.00 uur: trial/academy.
15.30 sluiting off-road terrein
Kostenopgave

Inschrijfgeld per jeep bedraagt € 20,00 (toeslag niet-leden € 20,-), en omvat naast deelname aan het programma: ontvangst met gratis koffie, thee e.d. voor twee volwassenen en frisdrank voor de kinderen; oliebollen uit het vuistje;Lunch euro 10,– per persoon, voor de kinderen t/m 12 jaar voor euro 5,– per kind.De kosten dienen te worden voldaan bij aanmelding op de startlocatie.

Toegang Publiek Gratis.

Meer info via Jeep Club Nederland

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.